tirsdag den 10. maj 2016

Yndligs sommer spot


Det er spot, er ubetinget mit yndlings, når vejret leger sommer. Og siden fredag har mini og jeg opholdt os en hel del derude, med snacks, lego, ipad og masser af hygge, mens vi har assisteret handymanden, som har givet den max gas med vores nye grill/cykelskur. Han har fart på ham min mand, og der mangler ikke meget, før skuret er helt færdigt.
Mit figentræ, som jeg egentlig troede var død, var vældig meget i live, da det kom frem fra vinterskjul, dog tror jeg det har fået sig en forskrækkelse, over den sol og vind, ihvertfald er den begyndt at tabe nogle blade, efter den kom ud i det skønne vejr, men krydser fingre for at det overlever, og ikke mindst leverer bare en lille bitte figen eller to. Udover figentræet, har jeg ret meget optur over min marehalm, som er så fin og grøn, og vokser som ukrudt.
Min seje far har støbt en betonbordplade, som vi lige skal have lavet nogle hjul under, så der er loungebord ved vores hyggebænk. 
Så nu håber jeg bare sol og varme er kommet for at blive, så vi kan nyde terrassen og haven for fuld skrue, hele sommeren.Ingen kommentarer:

Send en kommentar