mandag den 1. september 2014

I dag...


I dag beundrer jeg denne lille quiltede pude med næsehorn. Den blev fremstillet i weekenden til babys kommende nye værelse. Min handymand skal nemlig snart igang med at fikse nogle flere vægge på vores 1.sal, så vores store opholds/roderum bliver til et stort værelse til baby og et pulterkammer/opbevaringsrum. Babys nuværende værelse bliver til mit krearum. Det blir så godt, glæder mig til at kunne indrette og få meget mere ud af vores 1. Sal.


Og så overvejer jeg om disse fine string hylder skal flytte ind på det nye værelse. Farven er jo helt rigtig, efter min mening :)


Vi har købt nye glad for nogle måneder siden. Smukke whiskyglas, der gør hverdagen lidt mere funky, fra IKEA. De gør det godt med flot grøn hjemmelavet juice i, ligesom de er lige I øjet til en lækker mojito. Meget pæne efter min mening.


Ikke bare i dag, men hver dag nyder jeg denne smuksak. Det må være mit absolutte yndlingsmøbel, selvom det er nogle år gammelt efterhånden, ved jeg bare at jeg aldrig vil kunne skille mig af med det. Og at jeg så oven i købet fik det for en slik, gør ikke historien dårligere. Det er perfekt i vores gang, hvor det huser alle vores sko, det passer super med 2 par sko i hvert rum. Kan man være forelsket i et møbel, så har skabet her helt sikkert vundet min kærlighed Big time.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar