lørdag den 13. april 2013

Beton krukker DIY
Det er længe siden der er sket noget på DIY/krea fronten herhjemme, men nu er vi back in business, med disse lækre beton krukker til haven. De er støbt i 2 plastic spande, smurt med olie, et lille rør i bunden til at aflede vand, og så en spand med sten oveni, cement blandes med vand og grus og hældes i, og voila 2 dage efter har man sig 2 styks lækre krukker. Handyman kæresten, stod for en del af arbejdet, men jeg var alligevel så meget med, at jeg nåede at blive smurt godt ind i cementblandingen, men hvad, resultatet blev jo strålende. Nu må vejret bare godt blive lækkert, så der kan blive plantet farvestrålende sommerblomster.

4 kommentarer:

 1. Gud en fantastisk idé. :) De er super fede. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - er også ganske tilfreds med resultatet :) kom så sommer :)

   Slet
 2. Fine! Det må jeg have lavet - har en kæmpe sæk cement fra lysestageproduktion. Må se hvor meget der er tilbage når vi har støbt fundamentet til vores nye drivhus. Hvad brugte I til at lave røret til at aflede vand med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) vi har brugt nogle små stykker plastikrør, som vi savede til i længden. Og så sørgede de samtidig for en passende tykkelse på bunden :)

   Slet