onsdag den 12. september 2012

Into the woodDet føltes jo næsten som om man sidder midt i skoven, med disse rå lysestager, skåret af en birketræs stamme. Et super hyggeligt, og ikke mindst billigt, alternativ til den traditionelle lysestage. Og som vejret arter sig, går der ikke længe inden levende lys og indendørs hygge for alvor vinder ind på, ihvertfald, mit program.

Hvis alt går efter planen skal de 5 lysestager spices op med lidt neon farve inden længe.

6 kommentarer:

 1. De er altså virkelig fine dine lysestager :-) Er det nogle du selv har lavet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan faktisk prale af at have fældet træet selv, men resten af arbejdet er udført af en yderst handy mand :)
   Og fantastisk blog du har :)

   Slet
  2. Hold da op, hvem der dog bare havde et birketræ man kunne fælde... Det tror jeg må komme på min "things to do before i die"... Men altså, det der træfældning, er det en egenskab man er født med, når man kommer fra Jylland ? Rimelig sejt i hvert fald.
   Nåh, men jeg suger rosen til mig :-) Og så tænker jeg på, at jeg godt kunne finde på at lave en lille bloganbefaling af din blog, hvis det er noget du kunne være frisk på?

   Slet
  3. Ha ha, ved ikk om det er alle jyder besidder den :) men man er vel fra landet., og da min far er blevet allergisk overfor de fine træer, måtte den lade livet, men hvad, nu pynter den jo i min stue :)
   Og en anbefaling af min blog, ville gøre mig meget beæret :)

   Slet
  4. Birk har lidt en værdig død!
   Jeg låner et par af dine billeder, og linker selvfølgelig til dig :-) Jeg tror indlægget kommer på bloggen i morgen. Hav en dejlig aften!

   Slet
  5. Enig :)
   Det lyder skønt, jeg venter i spænding på resultatet. Og go aften til dig også.

   Slet